syoss_com_bible_2560x963
syoss_com_bible_logo_920x920

Hair Contouring

Highlight your best features

 

DE MAKE-UP TREND, NU VOOR JE HAAR!

syoss_com_before_after_800x600


Net als met contouring door middel van  make-up, kan je ook met haar contouring  je gelaatstrekken zo optimaal mogelijk  laten uitkomen.

Door het gebruik van lichtere plukken kan je een bepaalde gezichtsvorm naar voren laten komen, terwijl donkere plukken op  je haar een afslankend effect hebben.

HET VERSCHIL MET HIGHLIGHTEN?

syoss_com_logo_teaser_480x430

Haar contouring verschilt van highlighten wat betreft de gewenste effecten en technieken. Highlighting technieken (zoals balayage en ombré effecten) gebruiken oplichtende kleuringen om lichte en opvallende haarlokken te creëren over het gehele haar. Daarentegen is het doel van haar contouring om je gezichtsvorm optisch te verbeteren door je beste gezichtskenmerken uit te laten komen en door de illusie van volume te geven aan het haar.

 

Bij highlighten wordt de haarkleuring aangebracht op het volledige hoofdhaar door een borstel en folie te gebruiken, terwijl haar contouring wordt aangebracht met een speciaal ontwikkelde Contour brush op alleen de voorste haarlokken.

 

KORT HAAR

syoss_com_short_hair_V2_800x600

Breng de contour lights heel doelgericht aan als je kort haar hebt. Een paar lokken aan de voorkant en rondom je gezicht zijn genoeg om diepte te creëren

STYLING TIP: Creëer een optimale illusie van volume in kort haar door het haar aan de voorkant omhoog te kammen en de contouring 1 cm onder de haarwortels aan te brengen.
 

HALFLANG HAAR

syoss_com_mid_length_V2_800x600

Vrouwen met halflang haar hebben wat meer ruimte voor variatie. Om je gezicht langer te laten lijken, plaats je de contouring op de volledige lengte van de haarlokken en begin je vanaf 1 cm onder de haarwortels. Om je jukbeenderen en je mond te accentueren, begin je met contouren vanaf je oren tot aan de uiteinde van de haarlokken.

STYLING TIP: Shape je gezicht door je lokken naar buiten te stijlen, dit is perfect voor midden-lang tot lang gecontourd haar.  

LANG HAAR

syoss_com_long_hair_V2_800x600

Vrouwen met lang haar hebben de luxe om de styling tips van alle lengtes te kunnen gebruiken. Ook kan een groter gebied worden gecontourd. Om de vorm van je kin te verzachten, begin je met contouren vanaf je kaaklijn tot aan de uiteinden van de plukken. Als je een staart of een knot in je haar maakt, probeer dan om een paar contour lights toe te passen in de omlijning van je nek om diepte te creëren in je haar.

syoss_com_long_hair_2_V2_800x600

TIP: Maak eerst een knot in je haar terwijl je de eerste  5 cm haar rond je gezicht van de rest van het haar scheidt. Op deze manier kan je goed zien welk deel van je haar gecontourd kan worden. Voor haar tot op schouderlengte raden wij aan om twee verpakkingen te gebruiken om zeker te zijn van volledige dekking van de basiskleur.
 

syoss_com_bible_application_30min_V2_800x600

STAP 1: BASIS KLEUR

 

  • Meng de kleurcrème in de applicatieflacon en schud krachtig
  • Verdeel het kleurmengsel over het gehele haar
  • Laat het 30 minuten intrekken, spoel het goed uit en laat het dan drogen
syoss_com_bible_application_15_20min_V2_800x600

STAP 2: CONTOUR LIGHTS

 

  • Meng de blondeercrème en  het blondeerpoeder in de applicatieflacon
  • Volg de contour gids voor een optimale  contour applicatie
  • Draai de dop van de applicatieflacon  en vervang deze door de Contour Brush  voor een makkelijke applicatie
  • Laat het 15-20 min intrekken en spoel dan uit
syoss_com_bible_application_2min_V2_800x600

STEP 3: NABEHANDELING

 

  • Breng de speciaal ontwikkelde SYOSS SALONPLEX conditioner in het vochtige haar aan
  • Laat het 2 minuten inwerken
  • Spoel hierna het haar goed uit

ENJOY YOUR CONTOUR FOR LONGER WITH GOOD MAINTENANCE

syoss_com_care_colorist_shampoo_970x1400

 

TAKE CARE OF VIBRANT COLORS

 

To keep your hair color vibrant, treat your hair with SYOSS Colorist Shampoo.

 

The anti-fade formula with UVA and UVB protection locks in the color deep within the hair for up to 12 weeks of long lasting color vibrancy.

 

HAVING REGROWTH? NO PROBLEM
The subtle illusion of the contouring technique is easy to maintain as regrowth is soft and diffused. Repeat the contour color application on the regrowth area to keep the hair color vibrant.